2020-11-16 07:50:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nyugtalannak érzi magát, ezért nagyobb személyes szabadságra törekszik

Napi horoszkóp november 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Nyilasban jár. Jóval energikusabb, mint múlt héten, nem hátrál meg semmitől, és ha szükséges, nem fél kimutatni a foga fehérjét, ahogy a pluszmunkától sem riad meg. Családtagjai, különösképpen a kedvese nem örül a karrierjével kapcsolatos áldozatvállalásának.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Minden esélye megvan az előrelépésre, mert most olyan jó színben tünteti fel magát a főnökei előtt, amilyet éppen elvárnak öntől. Mintha csak ráérezne, milyen emberre van igény éppen. A munkahelyén kialakulhat egy szerelmi kapcsolat, ha mindketten függetlenek, akkor ennek a kapcsolatnak lehet még jövője.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Nyilasba lépett. Váratlan meglepetések boríthatják fel az előre eltervezett munkát. Valaki lemondhatja a találkozójukat, vagy szimplán csak megfeledkezik róla… Kötélidegek szükségesek a munkaidő átvészeléséhez!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A szerelemben és a hivatásban egyszerre újulhat meg. Ha bármelyik téren problémája akad, az nagyon valószínű, a másik területtel is összefüggésben áll láthatatlan módon. Ha tehát az egyik területen sikerül megoldást, előrelépést elérnie, a másikban is ugyanezt fogja megtapasztalni, mintegy varázsütésre.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nyilas-hold miatt szokatlan impulzivitással vág bele a dolgok elintézésébe, de azért vigyázzon, ne förmedjen rá azokra, akik kisebb vehemenciával vetik bele magukat a hétkezdésbe.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kedvese most bármennyire igyekszik is, nem képes megfelelni az ön elvárásainak. Ám meglepődhet, ha a végén úgy dönt, hogy már nem is akar! Ez esetben megfordul az irány kettejük között, és meglepő módon már önnek kellene keresgélnie a társa kénye-kedvét.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne akarja minden áron másokra erőltetni az elképzeléseit, inkább próbálja meg egyedül megoldani a felmerülő gondokat. Bizonyosan több munkája lehet, mint egyébkor. De ön állja a sarat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Üzleti ügyeit kielégítően tudja intézni, ugyanazt a hibát még egyszer nem követheti el, tehát enged egy kicsit a makacsságából. Alkalmas a hét eleje a kommunikációra, a levelezések, fontos tárgyalások elintézésére.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilasban jár. Nyugtalannak érzi magát, ezért nagyobb személyes szabadságra törekszik. Ha a társa ezt nem érti meg, akkor megszaporodhatnak az ebből fakadó konfliktusaik. Persze önnek sem szabad minden mértéken túllépnie.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Néhány olyan ember, akit az utóbbi időben figyelmen kívül hagyott, most fontos pozícióba kerül. Sértettségükben nehézségeket okozhatnak. Arra vigyázzon, hogy ha velük kapcsolatban kell döntenie, mindig legyen tárgyilagos, sose az érzései irányítsák tetteit.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egyéni stílusával mindig is lenyűgözte a környezetét. Ám, ha túlzásba viszi, azzal akár el is riaszthat bizonyos támogatókat. Pedig önnek most mindenkire szüksége van, arra is, aki nem olyan szimpatikus.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Szépen felépített terveit romba döntheti egyik kollégája. Alighanem olyasmit tud önről, ami nem vet jó fényt a munkájára, és ezt a titkot felfedi a főnökök előtt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: